Clipopnames Nieuw Nummer

Zoals jullie weten zit Dirk niet stil als het om muziek gaat en daarom gingen we naar Harlingen en naar Sneek om weer nieuwe beelden te schieten voor het nieuwe nummer. De Clip word ondertussen gemaakt en we hopen dat het weer een Nieuw succes gaat worden! Binnenkort zal deze samen met het nieuwe nummer online komen!

 Lees verder

Dirk zingt bij RTV Hollands Midden in Ter Aar

Dirk Meeldijk Was uitgenodigd door RTV Hollands Midden om te komen zingen in Ter Aar met heel veel artiesten O.a : Henk Dissel, Vincent, Frans Bauer, Marco De Hollander, Danny Froger, Alex en nog veel meer artiesten. met een gevuld plein midden in Ter Aar was het een super gezellig feest!

 

Lees verder

Dirk Meeldijk in Den Helder voor Stichting Downdriehoek

Wat een feest was het zondagmiddag in Barista Café Njoy op willemsoord. Zanger Lars Groenink organiseerde dit benefietconcert om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting de Downdriehoek. Het doel van deze stichting is het realiseren van een wooninitiatief voor 8 tot 10 jongeren met een verstandelijke beperking door ouderparen.

Benefiet

Lars kon op veel medewerking rekenen van lokale zangers, sponsoren en bedrijven. Het benefietconcert was een waar volksfeest met artiesten als Jan Nijsten, Blitzz, Chris Bruijn, Andre Kooistra, Vester Weert en Lars Groenink zelf en DJ Erik Houweling. Het hoogtepunt van de middag was bekende zanger Dirk Meeldijk en zette de tent volledig op zijn kop!

Foto’s: Den Helder In Beeld.nl

Klik hieronder op de link voor het artiekel online!

https://denhelderinbeeld.nl/2019/06/10/benefiet-voor-stichting-de-downdriehoek-in-barista-cafe-njoy/?fbclid=IwAR09sFCeD5MXPYkw79tORes1sbqbWz2kbhYq9A4h-Q4AZJnyotpRWyjAOY4

Lees verder

Dirk & Dennis Komen met Nieuw Carnavalsnummer

Hillegom/Oss  – Dirk Meeldijk en Dennis Jones bundelen voor de derde keer hun krachten als carnavalsduo Dirk & Dennis. Na de singles ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ presenteren ze dit jaar de nieuwe single ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het betreft wederom een écht traditioneel carnavalsliedje, zoals er tegenwoordig nog maar weinig gemaakt worden.

De productie lag wederom in handen van Kees Tel. Hiermee zijn Dirk & Dennis weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. De bijbehorende videoclip zal spoedig volgen.

Lees verder

Dirk Meeldijk Zingt In Johan Cruijf Arena

Donderdagavond 10 – 01 – 2019 zong Dirk Meeldijk in de Johan Cruijf Arena Amsterdam

Dirk was deze avond uitgenodigd door ING om op de nieuwjaarsborrel te komen zingen als
verrassingsact. De Avond bestond uit Dj , Dirk Meeldijk en een Vrouwelijke Dj Jill Kleinjan.

Het was een hele gezellige avond op een prachtige Locatie!
ING Bedankt voor de enorme gastvrijheid! Het was een Super feest.

 

 

Lees verder

Nieuwe Single ” De Nacht Is Nog Jong “

Dirk Meeldijk is terug, en hoe!! Met ‘De Nacht Is Nog Jong’ presenteert hij weer een ouderwetse “Meeldijk-plaat” in de heerlijke stijl waar we hem al jaren van kennen met hits als ‘Ik Hou Van Het Leven’ en ‘Vier Zomers Lang’. Dirk timmert inmiddels alweer ruim 10 jaar aan de weg, en is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekscene.

‘De Nacht Is Nog Jong’ is wederom geproduceerd door Ronald Moonen, die verantwoordelijk was voor het merendeel van het Meeldijk-repertoire. Casper Janssen (Dennis Jones) schreef de tekst op deze oorspronkelijke plaat van Vicky Leandros. Deze liedjes leverden Dirk al eerder grote hits op, uitgaande van het feit dat liedjes als ‘Ik Hou Van Het Leven’, ‘Vier Zomers Lang’, ‘’t Is Voorbij’ en ‘Ik Ben Wie Ik Ben’ dezelfde oorsprong hebben.

De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. De begeleidende videoclip is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clip kanalen.

Klik hier Voor Videoclip ” De Nacht Is Nog Jong”

Lees verder

Dirk Duikt weer de Studio in Voor een kraker

Woensdag 20 Juni 2018 is Dirk Meeldijk weer naar Weert afgereisd om weer een nieuw single op te nemen in de studio van Ronald Moonen!

Het belooft weer een geweldig nummer te worden voor jong en oud.
Blijf alles in de gaten houden voor alle nieuwtjes over de single.

Hier een kleine impressie van de dag.

 

Lees verder

Dirk & Dennis Komen opnieuw met Carnavals Hit!

DIRK & DENNIS ZIJN WEER SAMEN ONDERWEG
Nadat de zangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones vorig jaar met succes als duo hun krachten bundelden voor de carnavalssingle ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Deze is nu dan ook een feit, met als titel ‘Samen Onderweg’. De single werd wederom geschreven door Frank van Kempen, die reeds zijn sporen verdiend heeft als componist en schrijver van vele carnavalsliedjes. Zijn composities wisten in het verleden immers regelmatig hoge ogen te gooien tijdens het beroemde Knotskraker Festival, het befaamde festival waar de beste carnavalsliedjes van Brabant gekozen werden.
‘Samen Onderweg’ werd opgenomen en geproduceerd door Kees Tel, en de voortekenen wijzen er op dat Dirk & Dennis wederom een carnavalshit te pakken hebben.
(Videoclip volgt)

 

Hier Te Beluisteren!
https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2408953#Dx2Pkr761Zwajlmx.97

 

Lees verder