Corona tijden

Helaas is het voor mij ook een hele slechte tijd geweest.. na dik anderhalf jaar geen optredens gehad te hebben was het afgelopen zondag weer feest in Den Oever! bij Café Tante Pietje werd er een groot feest gehouden en dat was weer een hele ontlading. Foto’s hieronder

 

 

Lees verder

Nieuwe Nummer is Uit “Zeg Het Mij”

Het nieuwe nummer van Dirk Meeldijk “Zeg Het Mij” is vanaf nu overal te beluisteren en te bekijken..

Na weer maanden hard werken aan de nieuwe single is hij dan nu online.
de Tekst geschreven door Anita Haex-Scholtens, is weer een super nummer geworden Inclusief een mooie clip erbij.
Dat maakt het nummer helemaal af. De Clip is binnen 24 uur al 1500x Bekeken en daar zijn we onwijs blij mee! Hopelijk blijft iedereen het delen.

 

 

Hieronder vind je een link waar je de clip kunt bekijken op youtube! We zijn onwijs benieuwd wat jullie ervan vinden.

Youtube.com : https://www.youtube.com/watch?v=FgNgWIIaV0Y

Lees verder

27-9-2019 Nieuwe Single Komt uit “Zeg Het Mij”

HILLEGOM • Het kan helemaal niet natuurlijk maar volkszanger Dirk Meeldijk (bijna 61), u weet vast nog wel – hij die zo’n knoepert van een hit scoorde in 2007 met ‘Ik Hou Van Het Leven’, covert een liedje van Wet Wet Wet!!! ‘Love Is All Around Us’ van deze Schotse formatie o.l.v. Marti Pellow (Mark McLachlan) stond in juli 1994 op de hoogste trede van de hitlijsten in ons land maar ook wereldwijd. Het popliedje, origineel van The Troggs uit 1968 trouwens, nu in een volkse jas gegoten? Nee, bepaald niet want er is in het geheel geen volkse touch meer te herkennen op de nieuwe Meeldijk-plaat. Sterker, er is op muzikaal vlak vastgehouden aan de Wet Wet Wet-versie en eigenlijk is ‘t zelfs nóg iets steviger aangezet. Een enorme verrassing, alleraardigst vertolkt ook nog, maar hoe Jan Publiek de track gaat ervaren laat zich misschien wel al raden……… En toch, hét heeft iets!

 

Vrijdag 27-9-2019 Komt de nieuwe single + Clip uit van het nummer ‘Zeg Het Mij’

 

Lees verder

Clipopnames Nieuw Nummer

Zoals jullie weten zit Dirk niet stil als het om muziek gaat en daarom gingen we naar Harlingen en naar Sneek om weer nieuwe beelden te schieten voor het nieuwe nummer. De Clip word ondertussen gemaakt en we hopen dat het weer een Nieuw succes gaat worden! Binnenkort zal deze samen met het nieuwe nummer online komen!

 Lees verder

Dirk zingt bij RTV Hollands Midden in Ter Aar

Dirk Meeldijk Was uitgenodigd door RTV Hollands Midden om te komen zingen in Ter Aar met heel veel artiesten O.a : Henk Dissel, Vincent, Frans Bauer, Marco De Hollander, Danny Froger, Alex en nog veel meer artiesten. met een gevuld plein midden in Ter Aar was het een super gezellig feest!

 

Lees verder

Dirk Meeldijk in Den Helder voor Stichting Downdriehoek

Wat een feest was het zondagmiddag in Barista Café Njoy op willemsoord. Zanger Lars Groenink organiseerde dit benefietconcert om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting de Downdriehoek. Het doel van deze stichting is het realiseren van een wooninitiatief voor 8 tot 10 jongeren met een verstandelijke beperking door ouderparen.

Benefiet

Lars kon op veel medewerking rekenen van lokale zangers, sponsoren en bedrijven. Het benefietconcert was een waar volksfeest met artiesten als Jan Nijsten, Blitzz, Chris Bruijn, Andre Kooistra, Vester Weert en Lars Groenink zelf en DJ Erik Houweling. Het hoogtepunt van de middag was bekende zanger Dirk Meeldijk en zette de tent volledig op zijn kop!

Foto’s: Den Helder In Beeld.nl

Klik hieronder op de link voor het artiekel online!

https://denhelderinbeeld.nl/2019/06/10/benefiet-voor-stichting-de-downdriehoek-in-barista-cafe-njoy/?fbclid=IwAR09sFCeD5MXPYkw79tORes1sbqbWz2kbhYq9A4h-Q4AZJnyotpRWyjAOY4

Lees verder

Dirk & Dennis Komen met Nieuw Carnavalsnummer

Hillegom/Oss  – Dirk Meeldijk en Dennis Jones bundelen voor de derde keer hun krachten als carnavalsduo Dirk & Dennis. Na de singles ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ presenteren ze dit jaar de nieuwe single ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het betreft wederom een écht traditioneel carnavalsliedje, zoals er tegenwoordig nog maar weinig gemaakt worden.

De productie lag wederom in handen van Kees Tel. Hiermee zijn Dirk & Dennis weer helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. De bijbehorende videoclip zal spoedig volgen.

Lees verder

Dirk Meeldijk Zingt In Johan Cruijf Arena

Donderdagavond 10 – 01 – 2019 zong Dirk Meeldijk in de Johan Cruijf Arena Amsterdam

Dirk was deze avond uitgenodigd door ING om op de nieuwjaarsborrel te komen zingen als
verrassingsact. De Avond bestond uit Dj , Dirk Meeldijk en een Vrouwelijke Dj Jill Kleinjan.

Het was een hele gezellige avond op een prachtige Locatie!
ING Bedankt voor de enorme gastvrijheid! Het was een Super feest.

 

 

Lees verder